Centralvägen 6B Uppl. Väsby    info@upplandsserviceab.se    Måndag- Fredag 7.00 - 18.00 Lördag: 9.00am - 17.00 Söndag: 10.00 am - 16.00   

Bemanning

 


Recensioner
VERKSAMHET
Upp-lands Service AB är ett bemannings företag som startade sin verksamhet som städnings företag 2017, dåtid med fokus på städning generellt (Lokaler/Kontorer/Privat/Skola, etc). Idag har Upp-lands Service AB utvecklats till en Bemannings Företag som har olika tjänster att erbjuda inom Byggnad/Städning/Restaurang/Event. Vi erbjuder folk till olika projekt och har våra egna projekt inom de nämnda branscher. Idag ägs Upp-lands Service AB av Yvelisse Divisson och drivs av Juan Borroye och Jorge Valdebenito Caffi . Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby. Totalt har företaget idag ca 10 heltidsanställda varav ca 6 montörer och personal som hyrs ut när det behövs för det olika branscher vi jobbar för.

Recensioner
AFFÄRSIDE
Att genom hyra ut folk till företag för olika projekt som dycker upp när dom har behov, så kan vi tillbringa dom med det bästa vi har. Har jobbat med Scania under sommaren där vi hyrde ut till dom 13 personer, varav 4 blev erbjuden kontrakt när projektet var slut. ERBJUDNING Vi som Upp-lands Service AB håller igång med Bemanning av olika branscher inom Byggnad/Städning/Restaurang och Event. Vi har våra egna projekt också där våran styrka är Byggnad (Fönster/Rivning/Snickeri), Städning (Privat/Trapphus/Lokaler/Skola/Kontor och Byggstädning), Restaurang (Diskare/Städning) och Event/Evenemangs (Stagehands för olika behov som behövs inom evenemangs).


Recensioner
BYGGNAD Fönster
• Erbjudning av en billigare alternativ för fönster underhåll, så sparar vi lite energisparande och dämpar buller nivån på det följande sätt:
• Byta ut gamla tätningslister till nya varianten som heter O-List och är 8 mm tjock. På detta sättet koncentrerar man sig att dämpa buller och spara lite värme inom lägenhet/hus.
• Foga insidan av befintliga glaset med en 2 - 4 mms tjock silikon fog, då tar man bort själva skallrande på glaset som befinner sig inåt huset och dämpar mycket mer buller på detta sättet med nya tätningslister och fog sparar men ännu lite till på energi. Rivning:
• Jobbar just nu med Danielsson som har olika projekt runt om stor Stockholm Snickeri:
• Jobbar med fin snickeri, altaner och bullerplank. STÄDNING Städning underhåll, så erbjuder vi privat städning med jättebra omdöme av våra kunder, trapphus, lokaler, kontor skola och putsning av fönster. Vi har 20 år erfarenhet på ryggmärgen.


Recensioner
RESTAURANG
Diskare till alla behov inom restaurangbranschen


Recensioner
EVENT/EVENEMANG
Erbjuder Stagehands för olika Event/Evenamang runt om Stor StockholmKontakt

Address: Centralvägen 6B Uppl. Väsby
Tel. : 070- 775 42 95
E-POST: info@upplandsserviceab.se

Sociala nätverk


© 2019 UPPLANDS Service AB,inga rättigheter reserverade, alla märken tillhör sina ägare.